In deze video vertelt Arwin Westeneng van Westeneng Verbeek Makelaardij over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

De inrichting bij Westeneng Verbeek Makelaardij
Bij Westeneng Verbeek Makelaardij maken ze gebruik van zowel de A4’tjes als digitale raampresentatie. Arwin vindt dat juiste deze combinatie zorgt voor een moderne uitstraling. Het grote verschil volgens Arwin is dat de digitale manier veel sneller werkt, je voert het pand in en hij staat op de schermen. Daarnaast scheelt het veel papier en drukwerk.

Eigen content toevoegen zoals bijvoorbeeld een advertentie of mededeling is een functie die Arwin binnen onze software vaak gebruikt. Hij beschrijft ons als een prettig bedrijf om mee samen te werken en noemt ons naar eigen zeggen: “Enthousiaste mensen die staan voor wat ze verkopen.”

‘’Enthousiaste mensen die staan voor wat ze verkopen’’

De voordelen die Arwin benoemt: 
✅ De directe koppeling met zijn CRM-pakket (Realworks, Kolibri, Pararius, Pyber, Eyemove & Skarabee)
✅ Het automatisch inladen van de presentatie

Start met narrowcasting

120

Bomen zijn bespaart gebleven door digitale raampresentatie

133

Uur bespaart een makelaar gemidded per jaar met onze software

makelaars-tv-44
viewie-header-boog-hero-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is anders. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw makelaardij en geven we een passend advies voor de narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te gaan vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op