Slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting

1

Koppel jouw CRM-systeem

De systemen; Realworks, Kolibri, Pararius Office, Pyber, Eyemove, Zabun & Skarabee koppelen we eenvoudig aan onze software.

Slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting

2

Gebruik onze software

Onze software haalt de informatie uit je CRM-systeem en vormt hiermee een dynamische digitale presentatie.

Slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting

3

Een unieke uitstraling

Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit digitale raampresentatie door het leveren van schermvullende, unieke templates die passen bij jouw huisstijl. 

Koppel vandaag nog jouw woningaanbod!

Maak een gratis demo aan
Met onze software

ben je verzekerd van

Templates (lay-out)
Onze software beschikt over verschillende templates om jouw woningaanbod zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Alle templates zijn volledig aan te passen aan jouw huisstijl. Zo krijgt de digitale raampresentatie een verzorgde en professionele uitstraling.
Custom slides
Wil je advertenties, acties of dienstverleningen toevoegen aan jouw presentatie? Dit kan met onze custom slides! Hierdoor speel je direct in op recente gebeurtenissen, zoals gewijzigde openingstijden of een kerstactie. Ook kun je met behulp van onze handige plan-functie, eenvoudig jouw slide inplannen voor de juiste periode.
Vele extra’s, zoals: weer & nieuws
Met onze software kun je niet alleen jouw woningaanbod presenteren, maar ook het dagelijkse nieuws of de actuele weersvoorspellingen. Hierdoor maak je jouw presentatie nog interactiever en bereik je nog meer mensen.
Eenvoudig eigen content toevoegen
Wil je écht opvallen? Zet dan je eigen content op de schermen! Je kunt op elke moment eenvoudig jouw slides aanpassen, toevoegen of verwijderen Licht bijvoorbeeld eens per maand een woning uit om die nét wat meer aandacht te geven.
Video's in jouw presentatie
MakelaarsTV biedt je de mogelijkheid om video’s, animaties of advertenties af te spelen in jouw presentatie. Dit maakt je presentatie niet alleen aantrekkelijk, maar trekt ook tot maar liefst vier keer meer de aandacht van voorbijgangers. Is dat eens mooi meegenomen!
Ontwerp Studio
In onze studio zetten wij jouw wensen om in geanimeerde content voor op jouw scherm(en). Onze grafische vormgevers houden tijdens het ontwerpen altijd de focus op jouw huisstijl en doelgroep. Zo kun jij op een creatieve wijze jouw acties, producten of dienstverleningen onder de aandacht brengen. Meer weten?
Interactieve touch-oplossingen
Naast onze narrowcasting software, bieden wij ook een unieke touch-oplossing. Met deze applicatie kun je op een touch-monitor of tablet jouw woningaanbod eenvoudig laten zien aan geïnteresseerden. Wil je meer informatie over de functies of tarieven? Neem dan contact met ons op!
Officiële partner van Samsung & LG
Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij hebben dan ook een directe samenwerking met Samsung & LG voor het leveren van de hoogste kwaliteit monitoren: van 32" (81 cm) tot 100" (2,5 meter) of zelfs een videowall. Meer weten over de opties? Vraag het één van onze adviseurs.
makelaars-tv-7
Slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting

Wij adviseren graag

Elke situatie is anders. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw makelaardij en geven we een passend advies voor de narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te gaan vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

530+ makelaarskantoren

gingen je al voor

"Zeer tevreden over de goede dienstverlening. Proactief bij (zeldzame) problemen en goed bereikbaar. Ook de directe link met het CRM-pakket werkt zeer prettig."

review-bijsterveldt

Rob van Bijsterveldt
Van Bijsterveldt Makelaars

"Snel, doortastend, fijne samenwerking, goede en zeer vriendelijke backoffice. Schermen zijn super goed zichtbaar, ook bij veel zonlicht. Wij kunnen Viewie Media zeker aanbevelen!"

review-van-wijk

Nathaly van Wijk
Van Wijk Makelaars

"Viewie Media heeft voor onze kantoren in Harderwijk en Ermelo de digitale etalage verzorgd. We zijn erg blij met onze nieuwe digitale etalage en er wordt veel naar gekeken."

review-maurits

Maurits Buis
Randmeer Makelaars