In deze video vertelt Tommie van Uden van Punt Makelaars over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

De inrichting bij Punt Makelaars
Bij Punt Makelaars in Utrecht hebben ze gekozen voor drie staande schermen. De drie schermen zijn te zien in de etalage van het kantoor. Op deze schermen tonen zij het aanbod vanuit Realworks en verschillende eigen slides.

Bij Punt Makelaars is er gekozen voor een maatwerk ophangsysteem. Dit om te voorkomen dat zij de schermen moesten verwijderen in verband met de vergunning. Door deze maatwerkoplossing hangen de schermen op de juiste afstand van de raampartij.

‘’De traditionele ramen waar allemaal A4 Tjes achter hangen, daarbij hebben wij het gevoel dat het in deze markt een beetje ‘outdated’ is. Je moet meegaan in de technologie’

Waarom digitaal?
Tommie heeft het gevoel dat een etalage met A4’tjes een beetje “outdated” is en dat je als makelaar mee moet gaan met de technologie. Daarnaast ziet hij dat bewegend beeld meer mensen aantrekt. Dus niet alleen werken met foto’s maar ook met video’s. Laat niet alleen je woningaanbod zien maar ook meer van je kantoor.

Start met narrowcasting

120

Bomen zijn bespaart gebleven door digitale raampresentatie

133

Uur bespaart een makelaar gemidded per jaar met onze software

Maatwerk-ophangsysteem-PuntMakelaars10

Viewie adviseert graag

Elke situatie is anders. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw makelaardij en geven we een passend advies voor de narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te gaan vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op