In deze video vertelt Maarten Bults van Nijland Makelaars over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

De inrichting bij Nijland Makelaars
Bij Nijland Makelaars in Bilthoven hebben ze gekozen voor vijf staande en drie liggende schermen. De vijf staande schermen zijn in de etalage te zien, omdat de kozijnen hier vrij dicht op elkaar staan was de keuze voor staande monitoren snel gemaakt. Naast de staande schermen in de etalage heeft Nijland Makelaars gekozen voor 3 liggende schermen binnen in het kantoor. Hier vinden we twee schermen bij de ingang van het kantoor en een scherm in de vergaderruimte.

Het grootste verschil
Maarten merkt dat het grootste verschil tussen de oude en de nieuwe presentatie de actualiteit van het aanbod is. Waar er vroeger veel geprint werd en het even duurde voordat een nieuwe woning in de etalage verscheen, ververst de software van Viewie Media dit realtime.

‘’We hebben voor Viewie Media gekozen vanwege het product wat ze leveren, de heldere offerte en de duidelijke communicatie’’

Totaaloplossing voor makelaars
Hij beveelt Viewie Media aan bij andere makelaars omdat het een modern bedrijf is dat niet alleen past bij Nijland Makelaars, maar ook bij de huidige markt. De markt wordt steeds digitaler en daar speelt Viewie Media goed op in.

De voordelen die Maarten benoemt: 
✅ De directe koppeling met zijn CRM-pakket (Realworks, Kolibri, Pararius, Pyber, Eyemove & Skarabee)
✅ Het toevoegen van eigen content

Start met narrowcasting

120

Bomen zijn bespaart gebleven door digitale raampresentatie

133

Uur bespaart een makelaar gemidded per jaar met onze software

StudioCharles-Nijland2

Viewie adviseert graag

Elke situatie is anders. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw makelaardij en geven we een passend advies voor de narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te gaan vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op